Nieuws

Mya update regelmatig de online agenda en deelt graag tips & tricks over hoe je de agenda maximaal kan gebruiken. 

Integreer Mya naadloos in je website

Praktijkoptimalisatie
Een toegankelijke en eenvoudige patiëntenboeking via je website kan het telefoonverkeer verminderen. Zo bespaar je tijd, die je kan besteden aan een kwalitatieve patiëntenzorg. Binnen Mya hebben we daarom de mogelijkheid ontwikkeld om de patiëntenboeking rechtstreeks op je eigen website te laten plaatsvinden.
Gwen Claes
Tips & Tricks

Samenwerking met Doktr

Enkele maanden geleden sloot Mya een partnerschap met Doktr. Wil jij ook aan de slag met videoconsultaties in jouw praktijk? Hier lees je hoe je met Doktr aan de slag kan, vanuit je vertrouwde Mya-agenda. Dankzij het partnerschap geniet je bovendien tot 30/06 van zes maanden onbeperkt toegang tot Doktr zonder installatiekosten!
Christophe Michel

Meer efficiëntie in praktijk Curendis dankzij Mya

Curendis Kampenhout is als groeiende praktijk voortdurend op zoek naar vernieuwing om zo een steeds betere zorg te kunnen garanderen voor hun patiënten. Eén van die vernieuwingen was een flexibel agendasysteem dat ze volledig op maat van de praktijk konden afstemmen om zo de motor van hun praktijkwerking te worden. We spraken Joke De Maeyer van Curendis, zij was mede verantwoordelijk voor de overschakeling naar Mya.
Gwen Claes

Ontdek de nieuwe functies in Mya - maart 2022

We hebben weer heel wat nieuwe functies en optimalisaties aan de agenda toegevoegd. Onder andere de huisbezoekenmodule en het toevoegen van uitzonderingen kregen een update. Ontdek wat ze voor jou kunnen betekeken.
Gwen Claes