door Gwen Claes

Een praktijkwebsite van Sanmax Projects is de ideale oplossing om zowel bestaande als toekomstige patiënten te informeren over uw praktijk en diensten. Patiënten zoeken vaak online naar een huisarts, contactgegevens, openingstijden en online afspraakmogelijkheden. Met een praktijkwebsite beantwoordt u proactief al deze vragen en biedt u optimale informatie.


Optimaliseer de vindbaarheid van uw praktijkwebsite

Het is essentieel dat uw praktijkwebsite goed vindbaar is. Dit vereist een duidelijke structuur, goed leesbare teksten en effectieve titels. Ongeacht of u kiest voor een op maat gemaakte website of onze all-in Izzy websiteformule, de structuur en inhoud zijn cruciaal. U kunt uw patiënten ook doorverwijzen naar betrouwbare medische informatie online. 

Ontwikkeling van een praktijkwebsite

Voordat u begint, is het belangrijk te weten dat een website regelmatig moet worden bijgewerkt. Sanmax Projects biedt twee opties: een op maat ontwikkelde praktijkwebsite of een keuze uit onze Izzy templates. Beide opties zorgen voor websites die eenvoudig te beheren zijn via het gebruiksvriendelijke CMS, dat speciaal ontworpen is voor gebruiksgemak zonder dat u een webexpert hoeft te zijn.

Verschillen tussen de opties

Een op maat gemaakte website heeft hogere initiële kosten maar biedt volledige personalisatie. De Izzy website heeft lagere opstartkosten en een jaarlijkse all-inclusive prijs die vaak voordeliger is. Support is altijd inbegrepen, dus voor aanpassingen die u niet zelf kunt maken, staan wij klaar om u te helpen.

Voorbeeldtemplates praktijkwebsites

U kan enkele voorbeeld websites terug vinden op de website van Sanmax Projects

Integratie Mya agenda

In samenwerking met de Mya online agenda, zorgt Sanmax Projects ervoor dat uw online aanwezigheid efficiënt wordt beheerd. Met één aanspreekpunt voor zowel uw website als uw agenda garanderen wij de beste dienstverlening en helpen wij u zorgeloos een nieuwe website te realiseren.